Koude Voorgerechten
* Carpaccio van rundvlees met verse basilicum, Parmezaan kaas 16 €
* Eendenleverpastei met zijn uienconfituur, zoet broodje met krenten 20 €
* Schotel zacht gerookte zalm, garnituur en toast 19 €
* Schotel Pata Negra (24 maanden) 100% bellota iberico (Salamanca) en Manchego kaas 22 €
* Carpaccio van St. Jakobsvruchten met Fleur de Sel, roze bessen en bieslook 22 €
* Trio van Sashimi van verse tonijn, St. Jakobsvruchten en zalm, gember en wasabi 22 €
Warme Voorgerechten
* Lauw geitenkaas in korst, geparfumeerd met honing en tijm op gemengd slaatje 15 €
* Scampi brochette met duivel saus 17 €
* Scampi met look 17 €
* Sint Jakobsvruchten op een bedje van gebraden witloof en tomatenblokjes 22 €
* Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appels met saus geparfumeerd met Calvados 23 €
Visgerechten
* Zeetong Meunière met Isigny boter, groentjes en gestoomde aardappelen 35 €
* Gegrilde zeetong, groentjes en gestoomde aardappelen 34 €
* Gegrilde rode Japanse tonijn met zijn huisgemaakte remoulade en groentjes 30 €
* Kabeljauw rug, wit wijn sausje met verse kruiden en witloof en gebakken aardappelen 27 €
* Minuut gerookte zalmfilet en zijn sausje van bieslook en groentjes van de dag 25 €
Vleesgerechten
* Gebraden lamstuk, van Nieuw Zeeland, groentjes, verse tijm saus en aardappelgerecht 30 €
* Ierse Angus Beef kroon (+/- 450 gr) 32 €
* Ierse filet puur (200 gr) 28 €
* Hart van zwezerik met morillesaus, geparfumeerd met truffelolie en aardappelgerecht 29 €
* Gebakken Ierse tussenribnoot 26 €
* Eendenborstfilet met frambozensaus 22€
* Fricassée van kalfsnier met Dijonaise saus en gebakken groentjes 20 €
* Verse rundstartaar, met de mes gesneden, op Belgische wijze 22 €
* Gebakken kalfsrib met mini-oesterzwammen, porto saus op smaak gebracht met witte truffel 25 €