Custom Menu

CameleonCitron | Kaart
restaurant
cameleoncitron
17534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17534,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Kaart

Kaart : Supplement Saus  3€ / Roquefort, Groene peper, Archiduc, Béarnaise, Dijonnaise, Choron

Koude Voorgerechten

Koude Voorgerechten

 

* Carpaccio van rundvlees met verse basilicum, Parmezaan kaas   16 €

* Eendenleverpastei met zijn uienconfituur, zoet broodje met krenten   20 €

* Schotel zacht gerookte zalm, garnituur en toast    19 €

* Schotel Pata Negra (24 maanden) 100% bellota iberico (Salamanca) en Manchego kaas     22 €

* Carpaccio van St. Jakobsvruchten met Fleur de Sel, roze bessen en bieslook    22 €

*  Trio van Sashimi van verse tonijn, St. Jakobsvruchten en zalm, gember en wasabi      22 €

*  Melchelse asperges met parmaham en brusquetta van tomaten   15 €

* Gepelde tomaat met grijze garnalen op gemengde slaatje   18 €

Warme Voorgerechten

 

* Lauw geitenkaas in korst, geparfumeerd met honing en tijm op gemengd slaatje    15 €

* Scampi brochette met duivel saus   17 €

* Scampi met look   17 €

* Sint Jakobsvruchten op een bedje van gebraden witloof en tomatenblokjes  22 €

* Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appels met saus geparfumeerd met Calvados   23 €

* Huisgemaakte garnaalkroketten (2 stuks)   18 €

Visgerechten

 

* Zeetong Meunière met Isigny boter, groentjes en gestoomde aardappelen  35 €

* Gegrilde zeetong, groentjes en gestoomde aardappelen   34 €

* Gegrilde rode Japanse tonijn met zijn groentjes met rode Pesto   30 €

* Kabeljauw rug, wit wijn sausje met verse kruiden en witloof en kersen tomaten  27 €

* Minuut gerookte zalmfilet en zijn sausje van bieslook  en groentjes van de dag    25 €

Vleesgerechten

 

* Gebraden lamstuk, van Nieuw Zeeland, in korst van kruiden, groentjes,

  verse tijm saus en aardappelgerecht  30 €

* Ierse Angus Beef kroon  (+/- 450 gr)   32 €

* Ierse filet puur (+/- 250 gr)   28 €

* Gebakken Ierse tussenribnoot (+/- 350gr)   30 €

* Tournedos Rossini met zijn Porto saus op een bed van bos paddenstoelen  28 €

* Eendenborstfilet met frambozensaus    22€

* Fricassée van kalfsnier met Dijonnaise  saus en gebakken groentjes   20 €

* Verse rundstartaar, met de mes gesneden, op Belgische wijze OF Italiaanse wijze   22 €

Wild