Custom Menu

| Kaart
restaurant
cameleoncitron
17534
page,page-id-17534,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Kaart

Kaart : Supplement Saus  3€ / Roquefort, Groene peper, Archiduc, Béarnaise, Choron, Mosterd

Koude Voorgerechten

Koude Voorgerechten

 

* Carpaccio van rundvlees met verse basilicum, parmezaankaas en rode uien

* Eendenleverpastei met zijn uien- vijgen en ananasconfituur, zoet broodje met krenten

* Schotel zachte gerookte zalm, garnituur en toast

* Trio van Sashimi van verse tonijn, St. Jakobsvruchten en zalm, gember en wasabi

* Schotel Pata Negra (24 maanden) 100% bellota iberico (Salamanca)

* Carpaccio van St. Jakobsvruchten met Fleur de Sel, roze bessen en bieslook

* Minuut gepelde tomaat met Noordse grijze garnalen

Warme Voorgerechten

Warme Voorgerechten

 

* Lauw geitenkaas in korst, geparfumeerd met honing en tijm op gemengd slaatje

* Scampi brochette met duivel saus (7 stuks)

* Scampi met look   (7 stuks)

* Sint Jakobsvruchten op een bedje van gebraden witloof en tomatenblokjes (5 stuks)

* Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appels met saus geparfumeerd met Calvados

* Huisgemaakte grijze garnalen kroketten (2 stuks)

Visgerechten

Visgerechten

 

* Zeetong Meunière, met Isigny boter groentjes en gestoomde aardappelen

* Gegrilde zeetong, groentjes en gestoomde aardappelen

* Gegrilde rode Japanse tonijnfilet met zijn pesto met verse basilicum en groenten

* Kabeljauw rug in korst van iberico chorizo, artisjok met zachte look, wit wijn

         sausje met koriander en puree

* Minuut gerookte zalmfilet en zijn sausje van bieslook en groentjes van de dag

* Schorpioenvis filet, gebakken groene asperges, witte wijn saus met koriander,

         platte peterselie en Espelette peper, aardappel in den oven met kruidenboter

Vleesgerechten

 

Vleesgerechten

 

* Verse gebraden lamstuk, van New Zealand groentjes aardappelgerecht en verse tijm saus

* Verse rundstartaar minuut met de mes gesneden op Belgische wijze

* Ierse Tomahawk-botzijde (2 cvts) – 1 kg/1,300kg

* Ierse filet mignon (+/- 250gr)

* Australische Rib Eye opgevoed met granen (+/- 300gr)

* Rubia Gallega – rib eye (volgen ontvangst) (+/-350gr)

* Gekonfijte eenden bil van Perigord, sarladaises aardappelen geparfumeerd met witte

         truffel, granen mosterd saus

* Kalfsniertje met mosterd saus

Wild