Custom Menu

CameleonCitron | Kaart
restaurant
cameleoncitron
17534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17534,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Kaart

Kaart : Supplement Saus  3€ / Roquefort, Groene peper, Archiduc, Béarnaise, Dijonnaise, Choron

Koude Voorgerechten

Koude Voorgerechten

 

* Carpaccio van rundvlees met verse basilicum, Parmezaan kaas   16 €

* Eendenleverpastei met zijn uienconfituur, zoet broodje met krenten    20 €

* Schotel zacht gerookte zalm, garnituur en toast    19 €

* Schotel Pata Negra (24 maanden) 100% bellota iberico (Salamanca) en Manchego kaas     22 €

* Carpaccio van St. Jakobsvruchten met Fleur de Sel, roze bessen en bieslook    22 €

*  Trio van Sashimi van verse tonijn, St. Jakobsvruchten en zalm, gember en wasabi   22 €

Warme Voorgerechten

 

* Lauw geitenkaas in korst, geparfumeerd met honing en tijm op gemengd slaatje   15 €

* Scampi brochette met duivel saus     17 €

* Scampi met look      17 €

* Sint Jakobsvruchten op een bedje van gebraden witloof en tomatenblokjes     22 €

* Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appels met saus geparfumeerd met Calvados    23 €

Visgerechten

 

* Zeetong Meunière met Isigny boter, groentjes en gestoomde aardappelen    35 €

* Gegrilde zeetong, groentjes en gestoomde aardappelen     34 €

* Gegrilde rode Japanse tonijn met zijn huisgemaakte remoulade en groentjes    30 €

* Kabeljauw rug, wit wijn sausje met verse kruiden en witloof en gebakken aardappelen       27 €

* Minuut gerookte zalmfilet en zijn sausje van bieslook  en groentjes van de dag     25 €

Vleesgerechten

 

* Gebraden lamstuk, van Nieuw Zeeland, groentjes, verse tijm saus en aardappelgerecht    30 €

* Ierse Angus Beef kroon  (+/- 450 gr)       32 €

* Ierse filet puur (200 gr)       28 €

* Hart van zwezerik met morillesaus, geparfumeerd met truffelolie en aardappelgerecht        29 €

* Gebakken Ierse tussenribnoot      26 €

* Eendenborstfilet met frambozensaus    22€

* Fricassée van kalfsnier met Dijonaise  saus en gebakken groentjes       20 €

* Verse rundstartaar, met de mes gesneden, op Belgische wijze    22 €

* Gebakken kalfsrib met mini-oesterzwammen, porto saus op smaak gebracht met witte truffel      25 €

Wild