Custom Menu

CameleonCitron | Kaart
restaurant
cameleoncitron
17534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17534,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Kaart

Kaart : Supplement Saus  3€ / Roquefort, Groene peper, Béarnaise, Dijonnaise, Choron, Archiduc, Hofmeesterboter

Koude Voorgerechten

Koude Voorgerechten 

* Carpaccio van rundvlees met verse basilicum, Parmezaan kaas  15 €

* Eendenleverpastei met zijn uienconfituur, zoet broodje met krenten  18 €

* Schotel zacht gerookte zalm, garnituur en toast  18 €

* Pata Negra (24 maanden) 100% bellota iberico (Salamanca) en Manchego kaas   22 €

* Carpaccio van St. Jakobsvruchten met Fleur de Sel, roze bessen en bieslook    20 €

*  Trio van Sashimi van verse tonijn, St. Jakobsvruchten en zalm, gember en wasabi   22 €

* Carpaccio van zwaardvis, dille en roze bessen, sjalot en rucola   16 €

Warme Voorgerechten 

* Lauw geitenkaas in korst, geparfumeerd met honing en tijm op gemengd slaatje   14 €

* Scampi brochette met duivel saus  15 €

* Scampi met look  15 €

* Sint Jakobsvruchten op een bedje van gebraden witloof en tomatenblokjes en verse basilicum    20 €

* Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appels met saus geparfumeerd met Calvados   21 €

* Huisgemaakte garnaalkroketten (2 stuks)   16 €

* Zelfgemaakte Parmezaanse en Parmaham kroket (2 stuks)   14 €

Visgerechten 

* Zeetong Meunière met Isigny boter en seizoen groentjes   35 €

* Gegrilde zeetong met zijn groentjes  33 €

* Gegrilde rode tonijn met Hofmeesterboter en groenten   28 €

* Kabeljauw rug, wit wijn sausje met verse kruiden en gebakken witloof, grijze garnalen   25 €

* Minuut gerookte zalmfilet en zijn sausje met bieslook en groentjes  23 €

Voor Liefhebbers van Rood Vlees 

* Rubia Gallega Txogitxu-Ribsteak (+/- 350 gr) en seizoengroentjes  35 €

* Rib van Been Tomahawk van Iers rundsvlees Black Angus (+/- 1100 gr) voor 2 pers.     32 €/pers

* Ierse rib met been Wexford (+/- 550 gr)  32 €

* Ierse filet puur , groentjes van de markt   28 €

* Filet puur Rossini met zijn eendenleverpastei, Porto saus op een bed van bos paddenstoelen    35 €

* Gebakken tussenribnoot Holstein (+/- 350gr) met groentjes  26 €

De Klassiekers

* Gebraden lamstuk, groentjes, verse tijm saus en aardappelgerecht   28 €

* Eendenborstfilet met frambozensaus, groentjes en dauphines aardappelen   19 €

* Hart van zwezerik met morille, Porto saus met truffelsmaak, aardappelgerecht  33 €

* Kalfsniertje met dijonnaise saus    17 €

Wild