Custom Menu

| Kaart
restaurant
cameleoncitron
17534
page,page-id-17534,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Kaart

Kaart : Supplement Saus  3€ / Roquefort, Groene peper, Archiduc, Béarnaise, Dijonnaise, Choron

Koude Voorgerechten

Koude Voorgerechten

 

* Carpaccio van rundvlees met verse basilicum, parmezaankaas

* Eendenleverpastei met zijn uienconfituur, zoet broodje met krenten

* Schotel zachte gerookte zalm, garnituur en toast

* Trio van Sashimi van verse tonijn, St. Jakobsvruchten en zalm, gember en wasabi

* Schotel Pata Negra (24 maanden) 100% bellota iberico (Salamanca)

* Carpaccio van St. Jakobsvruchten met Fleur de Sel, roze bessen en bieslook

* Vitello Tonato

* Gepelde tomaat met verse grijze garnalen

Warme Voorgerechten

Warme Voorgerechten

 

* Lauw geitenkaas in korst, geparfumeerd met honing en tijm op gemengd slaatje

* Scampi brochette met duivel saus (7 stuks)

* Scampi met look   (7 stuks)

* Sint Jakobsvruchten op een bedje van gebraden witloof en tomatenblokjes (5 stuks)

* Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appels met saus geparfumeerd met Calvados

* Asperges op Vlaamse wijze

Visgerechten

Visgerechten

 

* Zeetong Meunière, met Isigny boter groentjes en gestoomde aardappelen

* Gegrilde zeetong, groentjes en gestoomde aardappelen

* Gegrilde rode Japanse tonijnpavé met zijn marinade van verse kruiden en trio van paprika’s

* Kabeljauw rug, wit wijn sausje met verse kruiden en witloof en gebakken aardappelen

* Minuut gerookte zalmfilet en zijn sausje van bieslook en groentjes van de dag

Vleesgerechten

Vleesgerechten

 

* Verse gebraden lamstuk, van New Zealand groentjes aardappelgerecht en verse tijm saus

* Verse rundstartaar minuut met de mes gesneden op Belgische wijze

* Ierse Angus Beef kroon (+/- 450 gr)

* Ierse filet puur, sla of groentjes

* Gekonfijte eenden bil van Perigord, sarladaises aardappelen en sausje met truffel smaak

* Kalfsniertje met mosterd saus

* Hart van zwezerik met zijn morillesaus, geparfumeerd met truffelolie aardappelgerecht

* Gebakken Ierse tussenribnoot, sla of groentjes

* Eendenborstfilet met frambozensaus

Wild