Custom Menu

CameleonCitron | Kaart
restaurant
cameleoncitron
17534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17534,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Kaart

Kaart : Supplement Saus  3€ / Roquefort, Groene peper, Béarnaise, Dijonnaise, Choron, Archiduc

Koude Voorgerechten

Koude Voorgerechten

 

* Carpaccio van rundvlees met verse basilicum, Parmezaan kaas   15 €

* Eendenleverpastei met zijn uienconfituur, zoet broodje met krenten   18 €

* Schotel zacht gerookte zalm, garnituur en toast   18 €

* Pata Negra (24 maanden) 100% bellota iberico (Salamanca) en Manchego kaas  22 €

* Carpaccio van St. Jakobsvruchten met Fleur de Sel, roze bessen en bieslook    20 €

*  Trio van Sashimi van verse tonijn, St. Jakobsvruchten en zalm, gember en wasabi     22 €

*  Vitello Tonato   16 €

* Hertterrine met seizoengarnituur    14 €

Warme Voorgerechten

 

* Lauw geitenkaas in korst, geparfumeerd met honing en tijm op gemengd slaatje  14 €

* Scampi brochette met duivel saus    15 €

* Scampi met look    15 €

* Sint Jakobsvruchten op een bedje van gebraden witloof en tomatenblokjes en verse basilicum       20 €

* Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appels met saus geparfumeerd met Calvados    21 €

* Huisgemaakte garnaalkroketten (2 stuks)    16 €

Visgerechten

 

* Zeetong Meunière met Isigny boter en seizoen groentjes    35 €

* Gegrilde zeetong met groentjes    33 €

* Gegrilde rode tonijn met kruiden, groenten  28 €

* Kabeljauw rug, wit wijn sausje met verse kruiden en gebakken witloof, grijze garnalen  25 €

* Minuut gerookte zalmfilet en zijn sausje met bieslook, groentjes   23 €

Vleesgerechten

 

* Gebraden lamstuk, van Nieuw Zeeland, in korst van kruiden, groentjes,

                 verse tijm saus en aardappelgerecht  28 €

* Ierse filet puur , groentjes van de markt   28 €

* Gebakken tussenribnoot met seizoen groenten OF sla     26 €

*  Filet puur Rossini met zijn Porto saus op een bed van bos paddenstoelen   35 €

* Eendenborstfilet met frambozensaus, groentjes  19 €

* Hart van zwezerik met morille, Porto saus met truffelsmaak, aardappelgerecht    33 €

* Kalfsniertje met dijonnaise saus   17 €

* Hinde filet met rode bosvruchten saus en  winter garnituur   35 €

Wild