Custom Menu

| Kaart
restaurant
cameleoncitron
17534
page,page-id-17534,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Kaart

Kaart : Supplement Saus  3€ / Roquefort, Groene peper, Archiduc, Béarnaise, Dijonnaise, Choron

Koude Voorgerechten

Koude Voorgerechten

 

* Carpaccio van rundvlees met verse basilicum, parmezaankaas   16 €

* Eendenleverpastei met zijn uienconfituur, zoet broodje met krenten    20 €

* Schotel zachte gerookte zalm, garnituur en toast   19 €

* Trio van Sashimi van verse tonijn, St. Jakobsvruchten en zalm, gember en wasabi   22 €

* Schotel Pata Negra (24 maanden) 100% bellota iberico (Salamanca) en Manchego kaas   22 €

* Carpaccio van St. Jakobsvruchten met Fleur de Sel, roze bessen en bieslook   22 €

* Vitello Tonato    18 €

* Gepelde tomaat met verse grijze garnalen    18 €

Warme Voorgerechten

 

* Lauw geitenkaas in korst, geparfumeerd met honing en tijm op gemengd slaatje  15 €

* Scampi brochette met duivel saus  (7 stuks)   17 €

* Scampi met look   (7 stuks)    17 €

* Sint Jakobsvruchten op een bedje van gebraden witloof en tomatenblokjes (5 stuks)   22 €

* Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appels met saus geparfumeerd met Calvados   23 €

Visgerechten

 

* Zeetong Meunière, met Isigny boter groentjes en gestoomde aardappelen   35 €

* Gegrilde zeetong, groentjes en gestoomde aardappelen  34 €

* Gegrilde rode Japanse tonijnpavé met zijn marinade van verse kruiden en trio

      van paprika’s  30 €

* Kabeljauw rug, wit wijn sausje met verse kruiden en witloof en gebakken aardappelen   27 €

* Minuut gerookte zalmfilet en zijn sausje van bieslook  en groentjes van de dag   25 €

Vleesgerechten

 

* Verse gebraden lamstuk, van New Zealand groentjes aardappelgerecht en verse tijm saus   30 €

* Verse rundstartaar minuut met de mes gesneden op Belgische wijze   22 €

* Ierse Angus Beef kroon  (+/- 450 gr)  32 €

* Ierse filet puur (200 gr)   28 €

* Gekonfijte eenden bil van Perigord, sarladaises aardappelen en sausje met truffel smaak   23 €

* Kalfsniertje met mosterd saus    20 €

* Hart van zwezerik met zijn morillesaus, geparfumeerd met truffelolie aardappelgerecht   29 €

* Gebakken Ierse tussenribnoot  26 €

* Eendenborstfilet met frambozensaus    22€

Wild