Custom Menu

| Kaart
restaurant
cameleoncitron
17534
page,page-id-17534,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Kaart

Kaart : Supplement Saus  3€ / Roquefort, Groene peper, Archiduc, Béarnaise, Dijonnaise, Choron

Koude Voorgerechten

Koude Voorgerechten

* Carpaccio van rundvlees met verse basilicum, parmezaankaas    16 €

* Eendenleverpastei met zijn uienconfituur, zoet broodje met krenten   20 €

* Schotel zachte gerookte zalm, garnituur en toast      19 €

* Schotel Pata Negra (24 maanden) 100% bellota iberico (Salamanca) en Manchego kaas     22 €

* Carpaccio van St. Jakobsvruchten met Fleur de Sel, roze bessen en bieslook    22 €

* Avocado gevuld et garnalen trio (rivierkreeften, grijze en roze garnalen) op slaajte    18 €

* Hert terrine met ganzenlever en vijgen, winter garnituur    14 €

Warme Voorgerechten

* Lauw geitenkaas in korst, geparfumeerd met honing en tijm op gemengd slaatje    15 €

* Scampi brochette met duivel saus     17 €

* Scampi met look   17 €

* Sint Jakobsvruchten op een bedje van gebraden witloof en tomatenblokjes   22 €

* Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appels met saus geparfumeerd met Calvados     23 €

* Traditionele uiensoep gegratineerd met Chimay kaas   13 €

Visgerechten

* Zeetong Meunière, met Isigny boter groentjes en gestoomde aardappelen      35 €

* Gegrilde zeetong, groentjes en gestoomde aardappelen     34 €

* Gegrilde rode Japanse tonijn met zijn marinade van verse kruiden en trio

      van paprika’s      30 €

* Kabeljauw rug, wit wijn sausje met verse kruiden en witloof en gebakken aardappelen       27 €

* Minuut gerookte zalmfilet en zijn sausje van bieslook  en groentjes van de dag       25 €

Vleesgerechten

* Gebraden lamstuk, van New Zealand groentjes aardappelgerecht en verse tijm saus       30 €

* Verse rundstartaar minuut met de mes gesneden op Belgische wijze    22 €

* Ierse Angus Beef kroon  (+/- 450 gr)      32 €

* Ierse filet puur (200 gr)     28 €

* Hart van zwezerik met zijn morillesaus, geparfumeerd met truffelolie aardappelgerecht      29 €

* Gebakken Ierse tussenribnoot      26 €

* Eendenborstfilet met frambozensaus      22€

Wild

* Fazant op Brabantse wijze met aardappel mousseline, wilde veenbessen   26 €

* Hazenrug met Bordelaise saus, pommes dauphines en seizoengarnituur      29 €

*Hindekroon in korst van noten, Arlequin saus en seizoenganituur   33 €

 

Wild